19 September 2011

tautan hati antara kita


as-salam.

tajuk gempak? tak sangat. sebenarnya dah lama nak update pasal ni tapi tak sempat kakjah oi. sibuk. okey sebenarnya tajuk dia hanyalah TAUTAN HATI. 'antara kita' tu aku tambah je sebab dia tautkan hati dan rapatkan ukhwah sesama saudara. 

apa Tautan Hati? sebenanrnya ini novel. iya novel. aku tau dah nak spm tapi sibuk lagi dengan novel. tapi ini novel bukan macam yang hot hot zaman sekarang. ini tautan hati dengan pemilik dunia akhirat ni. banyak mesej lagi lagi pasal cinta pada yang Satu. bukan cinta sesama manusia. pasal tarbiyah, usrah, halaqoh, mualaf. banyak lagi. novel ni senior aku bagi pinjam. terima kasih!

'bertemu cinta dalam halaqoh, hidup lebih indah terarah, menyulam tautan hati kerana Allah, terpaterilah ikatan akidah.'





p/s: Selamat Hari Jadi, Atikah Affendi!




N.F.A


5 comments:

Mya Shukor said...

tautan hati kerana Allah tak akan pernah putus.
tautan hati kerana Allah tak akan pernah mengecewakan.
tautan hati kerana Allah tak akan pernah memilih bulu.


mya sayang fana :))

Atika Affendi said...

Thankyou gf :*

Nurfarhana said...

mya: fana sayang mya jugak! =) ade jodoh nnt kite jumpa lagi ea.

Nurfarhana said...
This comment has been removed by the author.
Nurfarhana said...

atika: ye sama sama.