16 July 2011

ice cream oreo kek


as-salam.


aku pernah post entri ini dengan ini [siap highlight warna merah lagi]. hehehe, kek yang diidamkan dah selamat masuk ke perut. alhamdulilllah. aku tempah dengan cikgu aku. aku pegi season 2 hari berturut semata mata nak beli kek sebab tu jela kedai yang paling dekat dengan rumah tapi kedai tu tutup masa aku sampai. masok kereta, air mata nak meleleh. kahkahkah gembeng tak bole blah. ehem ehem lepastu kina belikan kek terus baik


cikgu aku memang pandai buat kek atau segala jenis cupcake atau ape ape pun. puas hati sampaikan kawan aku siap ade plan nak tempah lagi kek tu sebab nak makan sama sama dengan kawan yang lain. ice cream weh. lepastu oreo weh. meleleh wehh! malas nak cakap banyak weh, tengok je gamba weh.





mmmmmmmm!


N.F.A

2 comments:

Joanna said...

nak !!!

Nurfarhana said...

dah habis la yang. ehee :)