08 July 2011

cerita balik


as salam.

cerita ni mungkin dah basi bila korang tengok date dia tapi diri ni tetap nak tepek jugak dekat sini. okay, memandangkan malas nak menaip, lagi sekali, biar gambar yang ceritakan kronologinya. 


30 Jun 2011




1 Julai 2011


 2 baju kuning pun ahli kawad jugak


batang kuning tu memang untuk orang yang berbaju kuning saja. motip?


2 Julai 2011







banyak nak letak tapi nanri terbiasa pulak. jadi, ni cerita minggu lepas punya. kitorang pegi musical theater tau. tiket dia mahal woo. eh, ada lagi 1 gambar ni khas buat 1 pasangan ni. hey, aku dedikasikan gambar ni buat korang!

 


N.F.A

3 comments:

Joanna said...

i likee

Mya Shukor said...

Eh ehhhhh. :D jealous nya dgn budak highschool ni. Eheh

Nurfarhana said...

ni la tahun akhir kitorang. entah lepasni mana kene campak masing2. mesti rindu sangat nnti :)