02 April 2011

mok mok.


salam.

duduk dekat rumah tanpa adik beradik di sisi kadang kadang sangat heaven kerana diri ini sering dilimpahi dengan pelbagai makanan yang sangat meng-enak-kan. jadi, tak payahlah sebok nak merungut bila pipi tu dah macam bola tennis setiap satu. sekian.


eh eh, 

SYAZA NAJWA
SELAMAT HARI JADI!
SELAMAT HARI JADI!
SELAMAT HARI JADI, A.G!
SELAMAT HARI JADI!!!

oh oh, hari jadi dia serentak sekali dengan 2 orang classmates kami , happy birthday too! maknanya, harini hari jadi 3 classmates aku. what a coincidence :) have a blast !





N.F.A


4 comments:

Mya Shukor said...

fanaaa aku mengidam nak balik nieeee T_T

Nurfarhana said...

myaaa meh la balik weh. kau dah lupa jalan pg ke hape? o.O

Mya Shukor said...

weh btw. mok mok tu nama yang si pais selalu panggil aku. bhahahahaha. mangkusss betul.

Nurfarhana said...

yea? hahaha, taktau la weh! maaf yee.. :D