17 March 2011

tag tag


As-salam. 

tengah sibuk main facebook, tetiba jannah IM kata aku di tag dekat blog dia dan tiqa. bagus. betul betul time bosan dia bagi kerja. so, here we go.


1)adakah anda rase anda hot ?
sangat!
 
2)upload pic kau dari PC sekarang.
taknak.

3)ceritalah pasal gambar tuu.
gambar tiada maka description pun tiada :)
 
4)bila kali terakhir kau makan ayam ?
semalam. mak kita buat SOTO!

5)lagu terakhir kau dengar ?

 kimia. 
 
6)apa kau buat selain menyelesaikan tag ini ?
mengunyah.

7)selain dari nama sendiri anda dipanggil ape ?
takda nama lain selain nama sendiri.

8)tag lagi lapan orang

kina
hadaina
dafina
husna ali
ezzatul ameera
cik mya shukor
zana
farhah fakhirah


9)siapakah no 1 ? 
kawan terbaik yang bila dia bercakap dengan kita, dia kena dongak :P

10)cakap sesuatu pasal no5
kalau jadi cikgu, sainglah sekali.

11)orang no3 ade hubungan dengan siapa ?
dengan family dia la. orang tu masih ada mak bapak la.

12)bagaimana dengan budak no4 ?
 

oh dia ni tinggi lampai. geram tengok. lepastu otak geliga sebab tak lama lagi jadi doktor inshaAllah.
 
13)pesanan buat no6

hai cik gojes, sentiasa maintain ayu okay =)

 
14)kata kata cinta untuk no2 ?

cinta? oh tidakk. nanti syaza marah wei aku bercinta dengan sayang dia ni. HAHA

15)berikan 5 perkara yang kau tahu pasal no1 ?
dia punya tahi lalat di atas bibir. 
bila berdiri sebelah saya, dia parat bahu saja.
makanan utama dia adalah add maths dan biologi.
matang bila bercakap dan bagi opinion.
paling best bila dia selalu kenalkan perkataan2 baru dalam BI.

16)persamaan antara kambing dan lembu ?

 boleh jadi makanan.
 
17)perasaan bile buat tag nie ?

 langsung takde perasaan.
 
18)adakah anda tahu Rizman itu sengal ?
tak kenal maka tak tau.

19)gay or less ?
straight.


N.F.A



4 comments:

Nur Hadaina said...

haha.tahu kau takut dengan aja.cett.wahahaha

Nurfarhana said...

aisehh, ape nak takot dgn aja plak. aku takot karang relationship korg ranap plak. HAHAHA

Husna Ali said...

wahai cik fana. aku tinggi tapi tak lampai pon. gedempol macam ni lampai ape seh wuuuu T_T

Nurfarhana said...

wahai cik husna. kalau dibandingkan kau dan aku, kau terlebih lampai dari aku. gedempol kau pun si pais tu tetap sayang dekat kau. betol dak hahaha